De Klussenier Tom Haukes

De Klussenier Tom Haukes
De Klussenier Tom Haukes

Heerbaan 172
6566 EV Millingen aan de Rijn

Dien uw aanvraag in »

0481 43 16 27
06 2843 5240
tomhaukes@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 52367703

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Tom Haukes en met mijn klusbedrijf De Klussenier Tom Haukes ben ik in Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Arnhem en omgeving beschikbaar voor al uw klussen en projecten. 

Als Klussenier sta ik bekend als een veelzijdig vakman. Daardoor kan ik u voor vrijwel alle wensen van dienst zijn. Denk hierbij aan werkzaamheden als het verbouwen van badkamers, keukens en toiletten. Ook voor kleinere opdrachten zoals timmerwerk, kozijnen plaatsen of renoveren en het realiseren van een houten zwembad in de tuin ben ik beschikbaar. 

Wanneer u mij inhuurt om een opdracht te realiseren kunt u erop rekenen dat u een betrouwbare vakman in huis haalt. Denk hierbij aan afspraak = afspraak en dat het werk tot in de puntjes afgewerkt wordt. Daarnaast ben ik altijd uw aanspreekpunt tijdens het project. U hoeft zich geen zorgen te maken over de planning van diverse vaklieden. Dat komt voornamelijk doordat ik met mijn veelzijdigheid het overgrote deel van de werkzaamheden zelfstandig uitvoer.

Mijn ruime ervaring in het vak heb ik opgedaan bij diverse werkgevers waar ik altijd bouwgerelateerd gewerkt heb. Daarnaast ben ik jarenlang in mijn vrije tijd aan het verbouwen en renoveren geweest. Deze ervaring, in combinatie met diverse opleidingen en scholingen, heeft ervoor gezorgd dat ik veel kennis en ervaring heb van het uitvoeren van verbouwingen en renovaties. Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik begin 2020 mijn eigen klusbedrijf heb kunnen starten.

Heeft u een verbouwing gepland, of een reparatie die uitgevoerd moet worden? Via bovenstaande gegevens kunt u contact met mij opnemen. Ook kunt u direct een klus indienen, ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U ontvangt van mij vooraf een vrijblijvende offerte, ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op door mij geleverde werkzaamheden.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Reparatiewerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Super! Goede communicatie, flexibel, meedenkend en keurig afgewerkt!Joost uit Lent
Prima, snelle plaatsing schuifdeuren.Irene uit Lent
CorrectPhilippe uit Nijmegen
Prima, komt afspraak na. Opdracht goed uitgevoerd. Toen bleek dat er nog een kleine aanpassing moest gebeuren heeft hij dat ook meteen gedaan. Wat deze enquete betreft: Ik heb overal n.v.t. laten staan omdat ik cijfers geven ingewikkeld vind. Is iemand voor 8,4 klantvriendelijk? of 7,2 ? Ook ben ik een leek op zijn gebied, dus ik kan zijn vakmanschap niet beoordelen met een cijfer. Tom heeft de klus geklaard op een prettige manier en ik ben er tevreden over!Mw uit Millingen aan de Rijn
Goede communicatie, afspraken werden nagekomen, nette oplevering van de klus.Caroline uit Millingen aan de Rijn
Prima. Tom is correct, eerlijk en levert goed werk.J uit Millingen aan de Rijn
Tom is een hele fijne prettige man om mee te werken. Hij communiceert erg goed en duidelijk. We bevelen hem van harte aan.Marloes uit Nijmegen
Goeie gast weet waar hij het over heeft en laat het ook zien. Reageert snel en doet zijn werk goed.Sven uit Nijmegen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...